Известие

Collapse
No announcement yet.

Airbags..... хванала ги липсата!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Airbags..... хванала ги липсата!

В общи линии тъпа тема

Значи купих си аз наскоро мойта красавица, голям кеф наистина, и чак след няколко дни гледам - на таблото отдясно нема никой, демек - само един шофьорски еърбег имам и това е. Защо забелязах това толкова късно, не знам, ама тъпо много ми стана.
    Та да ви питам ква е тая модификация, колата си е с всичко което си има тоя модел по принцип, ама кво е тва - само един еърбег, странно ми е наистина?! Освен това - има ли и друг, който да е изпадал в такава тъпа ситуация или само аз съм се влюбил до уши, та не виждам елементарни неща още на огледа

Уф, май нещо прекалих с кафето по нощите...
    Alfa 156 1.8 TS '99
    --------------

Airbags..... хванала ги липсата!

В общи линии тъпа тема

Значи купих си аз наскоро мойта красавица, голям кеф наистина, и чак след няколко дни гледам - на таблото отдясно нема никой, демек - само един шофьорски еърбег имам и това е. Защо забелязах това толкова късно, не знам, ама тъпо много ми стана.
    Та да ви питам ква е тая модификация, колата си е с всичко което си има тоя модел по принцип, ама кво е тва - само един еърбег, странно ми е наистина?! Освен това - има ли и друг, който да е изпадал в такава тъпа ситуация или само аз съм се влюбил до уши, та не виждам елементарни неща още на огледа

Уф, май нещо прекалих с кафето по нощите...
    Alfa 156 1.8 TS '99
    --------------

Comment

Тази е производство за Италия има и други такива например, Гиги взе такава само с един.
      Fiat Punto 1.9 JTD
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
      sigpic

Comment

Тази е производство за Италия има и други такива например, Гиги взе такава само с един.
        Fiat Punto 1.9 JTD
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        sigpic

Comment

Има и други такива, но кьорав карти не играе... Аз го забелязах чак като бах капарирал и се вътрил още кинти за превоз до сервиз и всички диагностики. Иначе колицата върви вече ох@ително и много и се кефя. Но ако знаех предварително че е само 1 airbag нямаше да я взема.
          sigpic
          Alfa Romeo 156 2.4JTD
          Mazda CX-5

Comment

Има и други такива, но кьорав карти не играе... Аз го забелязах чак като бах капарирал и се вътрил още кинти за превоз до сервиз и всички диагностики. Иначе колицата върви вече ох@ително и много и се кефя. Но ако знаех предварително че е само 1 airbag нямаше да я взема.
            sigpic
            Alfa Romeo 156 2.4JTD
            Mazda CX-5

Comment

и моита е с 1 но го знаех предварително.да не се налага да се отваря
              0888515205

Comment

и моита е с 1 но го знаех предварително.да не се налага да се отваря
                0888515205

Comment

Първоначално публикувано от pifeca
                  Има и други такива, но кьорав карти не играе... Аз го забелязах чак като бах капарирал и се вътрил още кинти за превоз до сервиз и всички диагностики.
                  Аз го забелязах в халето на КАТ. Малко късничко. Всъщност го забеляза жената, щото нали става дума за от нейната страна че липсва.

Иначе не ми стана ясно едно - ква е логиката въобще да се произвежда такъв модел само с един еърбег??
                  Alfa 156 1.8 TS '99
                  --------------

Comment

Първоначално публикувано от pifeca
                    Има и други такива, но кьорав карти не играе... Аз го забелязах чак като бах капарирал и се вътрил още кинти за превоз до сервиз и всички диагностики.
                    Аз го забелязах в халето на КАТ. Малко късничко. Всъщност го забеляза жената, щото нали става дума за от нейната страна че липсва.

Иначе не ми стана ясно едно - ква е логиката въобще да се произвежда такъв модел само с един еърбег??
                    Alfa 156 1.8 TS '99
                    --------------

Comment

И във Варна си имаме една такава Оказва се, че да се намери централа за един еърбег е по-трудно, отколкото за два, ама все пак рядко се налага да се търси, де
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

И във Варна си имаме една такава Оказва се, че да се намери централа за един еърбег е по-трудно, отколкото за два, ама все пак рядко се налага да се търси, де
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Дано не ни се случва колеги да опираме до еирбеците....че в някои случаи и 10 не вършат работа
                          настояща - BMW 3er
                          ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
                          ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Дано не ни се случва колеги да опираме до еирбеците....че в някои случаи и 10 не вършат работа
                            настояща - BMW 3er
                            ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
                            ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Working...
                            X